Afedermisin Allahým ?

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
Yeni mesaj
  • HİCRET
    Gelişmiş Üye
    • Jan 2008
    • 462

    #1

    Afedermisin Allahım ?

    muhtacız sana , muhtacız affına .. Yüklensem günahlarımı sırtıma Tüm mahcubiyetimi alsam yanıma Biraz da utanc duyarak kapina Gelsem affeder misin Allah´ım ? Gözlerim dolu yaşarla Günahlarimin verdigi pişmanlikla Ama beni affedecegin umuduyla Gelsem beni affeder misin Allah´ım ? Verecegim hesabin korkusuyla Benden geriye kalmis günahlarin tortusuyla Ama Rabbim sana duydugum büyük aşkla Gelsem beni affeder misin Allah´ım ? Hatalarimi bilsem de bas koydum yoluna Sen cok affedicisin bagışlayıcısın ama Benim de günahlarım cok fazla Böyle iken Gelsem kapina affeder misin Allah´ım? Belki yüzüm yok gelmeye Kalbimdeki sevgimle Gelsem beni affeder misin Allah´ım ?
    Yollar Boşaldı Artık, Yolcular Buldu Vaha

    Yolcular Gitmese de Yollar Gider Allah'a
  • Yağmur

    #2
    Ey Âdemoğlu! Sen bana dua ettiğin ve benden affını umduğun sürece, işlediğin günahlar ne kadar çok olursa olsun, onların büyüklüğüne bakmadan seni bağışlarım.

    Ey Âdemoğlu! Günahların gökyüzünü kaplayacak kadar çok olsa, sonra da benden affını dilesen, seni affederim.

    Ey Âdemoğlu! Sen yeryüzünü dolduracak kadar günahla karşıma gelsen; fakat bana hiçbir şeyi ortak koşmamış olsan, şüphesiz ben de seni yeryüzü dolusu bağışla karşılarım.”

    Tirmizî, Daavât 98. Ayrıca bk. Ahmed İbni Hanbel, Müsned, V, 172

    Yorum yap

    Hazırlanıyor...