Sitemiz ilim edinmek için tasarlanmış İslami bir forum sitesidir, bilgi alışverişinde bulunabilmek için kayıt olmanız gerekmektedir. Sitemiz tamamen ücretsizdir, her şey Allah c.c. rızası için sunulmaktadır.
Sitemizde çerezler kullanılıyor, sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kabul etmektesiniz. Detaylı bilgi için gizlilik politikasını inceleyiniz.
ınsan yıkılırken bile "Lamelif" gibi devrilmeli bükülmeden.( لا ) ınsan sevdiğine atılan kurşunları "Cim" gibi alabilmeli bağrına. ( ج ) ınsan sırtına dağlar yüklendiğinde "Elif" gibi dimdik durabilmeli.( ا ) ınsan bir ömür "Kef" gibi sevdiğini kucağında taşıyabilmeli. (ك) ınsan sevdiğine ölürken bile "Te" gibi tebessüm edebilmeli.(ت ) ınsan bir tek RAB karşısında "Mim" gibi secdeye koymalı başını.. ( م )!!!
Yorum yap