|
Kur'an-ı Kerim Sesli ve Görüntülü İçerikler Kur'an-ı Kerim Sesli Görüntülü İçerikler Burada.. |
|
Seçenekler |
|
||||
|
||||
Kuşlarla Yolculuk - Ankebut Suresi
Kuşlarla Yolculuk - Ankebut Suresi
İzlemek İçin Videonun Üzerine Tıklayınız.
Forum Kuralları - Forum İlkeleri Ey nefsim! Deme "Zaman değişmiş, asır başkalaşmış,herkes dünyaya dalmış,hayata perestiş eder, derd-i maişetle sarhoştur." Çünkü ölüm değişmiyor.. Hem deme : "Ben de herkes gibiyim" Çünkü herkes sana kabir kapısına kadar arkadaşlık eder. Herkesle musibette beraber olmak demek olan teselli ise, kabrin öbür tarafında pek esassızdır...
|
|
|||
|
|||
Mantık'ut Tayr kitabını okumuştum,birbirinden güzel ve hikmetli kuş hikayeleri.Ramazan ayının verdiği huzurdan,ruh halinden midir nedir dizi de çok güzel geldi bana.
|
|
||||
|
||||
Güzel bir dizi olmuş yunus emreden sonra izlediğim anlamlı ders niteliğinde dizilerden bir tanesi, ramazan boyunca devam edecek gibi duruyor, inşAllah kitabını da okumak nasip olur...
Forum Kuralları - Forum İlkeleri Ey nefsim! Deme "Zaman değişmiş, asır başkalaşmış,herkes dünyaya dalmış,hayata perestiş eder, derd-i maişetle sarhoştur." Çünkü ölüm değişmiyor.. Hem deme : "Ben de herkes gibiyim" Çünkü herkes sana kabir kapısına kadar arkadaşlık eder. Herkesle musibette beraber olmak demek olan teselli ise, kabrin öbür tarafında pek esassızdır...
|
Etiketler |
ankebût, ankebut suresi, kuşlarla yolculuk |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|